Skyld ikke på flyktningene

BLOMSTER:  Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen la ned blomster utenfor den  franske ambassaden i Oslo søndag, etter terrorangrepet i Paris fredag kveld. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

BLOMSTER: Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen la ned blomster utenfor den franske ambassaden i Oslo søndag, etter terrorangrepet i Paris fredag kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Tenk at natt til lørdag, da jeg sov, ble det begått en av de største terroraksjonene i nyere tid. Mens jeg sov, ble uskyldige mennesker drept og utsatt for umenneskelige gjerninger. Det er utrolig at det finnes slike kontraster.

Det er sikkert mange som vil skylde på flyktningene, men hvem tror du flyktningene flykter fra? IS har tatt på seg «bragden» og det er funnet et syrisk pass hos en av terroristene. En tilfeldighet? Skal vi fordømme alle flyktninger og muslimer på grunn av 8 psykopater? Nei, det mener jeg ikke. Fordi det er akkurat det IS vil. De vil at muslimer og flyktninger skal mistenkeliggjøres og bli sett ned på, slik at det blir lettere å omvende dem. For det er det som skjer. Hvis flyktningene og muslimene aldri føler seg godtatt, snur de seg til slike terrorgrupper. Dette er en av grunnene til at IS har rekruttert såpass mange fremmedkrigere.

Det vi istedet BURDE gjøre, er å ta imot og akseptere de som kommer hit. Alle er vi mennesker og alle har vi retten til å leve et godt liv.

Det vi istedet BURDE gjøre, er å ta imot og akseptere de som kommer hit. Alle er vi mennesker og alle har vi retten til å leve et godt liv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.