Thor Sparby: Ikke sett kaffen i halsen nå

Av
DEL

Meninger… men her kommer skryt til administrasjon i Lunner og Gran kommuner. Vi er og har vært i en ekstrem situasjon som ingen av oss hadde trodd skulle slå så hardt ned i våres kommuner.

Våres kommuner sier dere … hva er det ? Jeg skriver våres kommuner fordi jeg jobber i Gran kommune og er innbygger i Lunner kommune. Jeg har fått sett hvordan kommunen fra administrasjonen sin side har jobbet gjennom Covid-19-perioden, både som far, arbeidstager og innbygger. Og jeg har ett ord å si til kommunene: RÅ. Rå sier dere, hva menes med det ? Ifølge Wikipedia er det: Rå (flertall rær) er en rund stang laget av tre som er festet horisontalt til en mast på et seilskip. Det er ikke det jeg mener, jeg mener at dere har vært utrolig flinke gjennom den første delen i denne pandemien.

Dere har informert oss på mange type kanaler, dere har «sett» oss innbyggere, dere har svart tålmodig på det samme spørsmålet ca 5000 ganger fra oss foreldre/ innbyggere, alt ifra lærere, folk i helse, UngHadeland til IT avdelingen og mange mange flere har kastet seg rundt og levert tjenester til oss innbyggere.

Dere tenker sikkert at det har vi jo alle, kastet oss rundt altså. Ja det har vi, men denne gangen fortjener kommunene både heder og ære. Stopp opp å gi kommunen du bor i en stor high five så kan vi fortsette å være irritert på alt ifra sykehjem til brøyting etterpå.

Som pappa i både skole og barnehage så har vi fått sett hvordan de ansatte har jobbet. De har svingt seg rundt og levert varene. Jeg er rett og slett stolt over å være innbygger i Lunner kommune.

En pandemi er noe som står i alle beredskapsplaner, men ingen kommuner i Norge har fått testet seg skikkelig før. Så dette var eksamen for de fleste kommuner i Norge og jeg syntes at Lunner og Gran skal få MEGET GODT BESTÅTT. Det har de fortjent.

Ved neste lunsj på begge rådhusene, skolene, sykehjemmene, og så videre så gi hverandre ett nikk og tenk: Du, min kollega er rå!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags