Kjære Trintom Pluss

Artikkelen er over 2 år gammel

Først vil jeg takke for at jeg fikk være med på den flotte festen dere laget for de to avgangselevene deres.

DEL

Jeg vet ikke om det er andre skoler hvor de som jobber der arrangerer festmiddag med deilig mat, nydelig dekkede bord, taler, sanger og personlige gaver, laget med mye omtanke, for elevene sine når de slutter?

Og når jeg skriver «Kjære Trintom Pluss», så er det selvfølgelig dere jeg mener, dere som jobber der. Det er nesten rart at det går an å samle så mange fantastiske folk på en arbeidsplass. For en gjeng dere er, og for en jobb dere gjør! Dere har til sammen en kompetanse som er uvurderlig, men uten tålmodighet, kjærlighet og glede hadde ikke den vært mye verdt.

Da avgangselevene hadde underholdt oss så ikke ett øye var tørt, var kommentaren fra en av dere: «Er ikke vi heldige som får lov til å jobbe her?» Å se samspillet, også bokstavelig talt, mellom dere og ungene, gjør et mormor-hjerte både lykkelig og takknemlig, men også litt trist fordi mitt barnebarn ikke lenger skal være på Trintom Pluss. Og vi kommer til å savne dere.

Men Trintom Pluss kommer fortsatt til å være der, heldigvis for de andre ungene som får være hos dere. Jeg ønsker dere alt godt videre, og igjen, tusen takk!

Hilsen mormor Anne-Lise Bleie

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags