Hilsen til Haave

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Leserbrev

I Hadeland 5. august uttrykker Egil H. Haave en kritisk oppgitthet rundt politiske spørsmål som kommunesammenslåing, motorveg i matjord og boligområder, samt salg av arvesølv. Samme slags resignasjon preger svært mange - tusener bare på Hadeland. Haave og vi ser at kommunestyrene ikke gjenspeiler folkemeininga. Det skjer noe med ålreite folk som kommer inn i politikken. Blir de spist av systemet?

Haave finner intet parti å stemme på og sofaen lokker. Det syns jeg er for gæli. Stem heller på Rødt, Haave. Vi deler ditt syn på de viktige temaene du reiser.

Som tidligere venstremann sier antakelig ikke Haave hallelulja til sosialismen vår, men trulig gjør ikke Rødt et så godt valg at sosialistiske reformer vil stå på sakslista i kommunestyret med det første, så den sjansen kan du ta. Det du kan få til gjengjeld er en politisk utfordrer som ikke vil la seg ete av det politiske spillet. ”Stem på en utfordrer” er vårt nasjonale slagord.

Kanskje du, Haave, og andre, tar sjansen på å gi oss en sjanse? Kanskje kan vi håve inn stemmen til Haave (og andre) med et sitat fra valgbrosjyra vår: “Vi kommer ikke med tradisjonelle valgløfter, men lover at vi skal være talspersoner i kommunestyret for folk som kjemper for demokrati, miljø og sosial rettferdighet. Kommunestyret kan ikke alene løse folks problemer. Vær aktiv, stem Rødt!”

Det skjer noe med ålreite folk som kommer inn i politikken. Blir de spist av systemet?

Stein Buan

4. kandidat for Rødt i Lunner

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags