↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 31 30 30

Faks: 61 31 30 40

Besøksadresse

Smiegata 1
2750 GRAN
  1. Beskrivelse

Vekstra Hadeland Regnskap AS Din regnskapsfører og økonomirådgiver

Vi hjelper deg å holde orden på økonomien og skape bedre inntjening!

Vekstra Hadeland Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 19 ansatte, hvorav 7 er autoriserte regnskapsførere. Kontoret ligger i Gran sentrum. Her utfører vi tjenester for næringsdrivende innen svært forskjellige bransjer og legger stor vekt på å være en aktiv samarbeidspartner for kundene. Hos oss møter du faglig dyktige og trivelige saksbehandlere som vil gi deg personlig oppfølging.

Det foregår for tiden en rivende utvikling innen elektronisk behandling av bilag og vi er klare for og har tatt i bruk den nyeste teknologien som forenkler hverdagen for våre kunder.

Kompetanse, erfaring, kontroll og høy servicegrad er stikkord som er viktige å legge vekt på når regnskapsbyrå velges. Hos oss i Vekstra Hadeland Regnskap AS får du nettopp det. Vi er i tillegg medlem av Regnskap Norge. Både små, mellomstore og større bedrifter ser fordelen av å sette ut hele eller deler av regnskapet til et profesjonelt regnskapsbyrå, da komplekse lover og regler innen økonomi og regnskap krever spisskompetanse, noe mange bedrifter velger å ikke ha i egen bedrift.