↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 33 55 51

Besøksadresse

Tvetenveien 164
0671 OSLO
  1. Beskrivelse

Riktig kvalitet

Avtalt leveringstid

Konkurransedyktig pris

 

Gulbrandsen & Olimb AS ble etablert i 1997 og er lokalisert sentralt i Oslo med avdelingskontor på Jaren Hadeland. Vi er en mellomstor bedrift med 45 ansatte med lang erfaring og bred kompetanse innenfor våre fagområder.

Erfaring og kvalitetsbevissthet har gitt oss tillit og et solid fotfeste i markedet.

Vår målsetting er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og et miljømessig selskap på høyt nivå. Og med det ønske om å sikre de ansatte en varig arbeidsplass.

Vi tilbyr alt innen elektroinstallasjoner. Det favner prosjektering, installering og dokumentering av komplette elektriske anlegg for både svakstrøm og lavspenningsanlegg, samt serviceavtaler. Vi har flere velutstyrte servicebiler, og moderne utstyr samt alt av spesialverktøy for å kunne utføre oppdragene både effektivt og sikkert samt med god kvalitet.

Vår referanseliste representerer både en stor bredde og komplekse og prestisjefylte oppdrag i Oslo og nabofylkene.

G & O skal prosjektere, installere og dokumentere komplette elektriske anlegg for både svakstrøm og lavspenningsanlegg.

Markedet ansees primært å være i Oslo, Akershus, Oppland og Buskerud.

Vi skal tilby faste service og vedlikeholdsavtaler.

Vi skal vinne markedsandeler og kundenes tillit ved å utnytte våre konkurransefortrinn som er spisskompetanse, erfaring og kvalitetsbevissthet.

 

Målsettingen for virksomheten er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap på høyt nivå. Og ikke minst sikre de ansatte varige arbeidsplasser og tilfredse kunder.