↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester via ett enkelt skjema.

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800.000 nordmenn med å innhente tilbud, og for hver dag øker antallet. Noe av det vi kan hjelpe deg med er:

 

Boligalarm

Det finnes mange grunner til å skaffe seg en boligalarm-pakke. Enten det er for å hindre innbrudd, eller varsle om brann eller vannlekkasje. I tillegg kan flere produkter fungere sammen med smarthjem.

Det finnes flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, i tillegg til andre sikkerhetsprodukter. Slik som elektronisk dørlås eller overvåkningskamera. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du boligalarm-tilbud fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere aktører, slik at du får grunnlaget til å velge riktig eiendomsmegler for deg.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kjenner til hva som må til for å få solgt der du bor.

Selskapene du får tilbud fra, er flere avde beste eiendomsmeglerfirmaene i Norge. De vet hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg kan du være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

Hva ble boligen solgt for? Det er enkelt å sjekke hva boligen ble solgt for før på nett. Men ofte trenger man en fersk verdivurdering, eller en e-takst. For eksempel om man skal refinansiere boliglån. Dette er noe en eiendomsmegler kan hjelpe deg med.

 

Varmepumpe

Med en varmepumpe kan du få tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

Når det er sommer, kan du også bruke varmepumpe til avkjøling. Du kan også forhøre deg om hvilke smartfunksjoner som finnes.

Det finnes flere forskjellige varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme. Den vanligste er nok luft-til-luft. Er du usikker, er fagfolk gode å ha.

Varmepumpe er en investering, og du bør være sikker på at du får mest for pengene. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike merker. Dermed kan du sammenligne tilbud fra flere.

Har du en varmepumpe fra før bør du få utført en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Ikke bare varer den lenger, men den fungerer optimalt og du får dermed mer ut av investeringen din.

 

 Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, hytte, ATV eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et billig lån for deg.

Ønsker du å flytte billån, kan det være mye penger å spare på det. Vi hjelper deg enten det er med eller uten sikkerhet.  I tillegg kan vi hjelpe med lån til andre typer kjøretøy.

 

Strøm

Når du skal velge strømavtale er det prisen som gjerne avgjør. Det er flere typer strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Selv om du ikke er direkte misfornøyd med din nåværende, har du ikke noe å tape på å se om du kan få en bedre avtale hos noen andre.

Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

Betaler du unødvendig mye for ditt mobilabonnement? Det er viktig å finne en avtale som passer for deg.

Kanskje bruker du mye data til å se film, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

Hvis du sammenligner mobilabonnement er det lettere å se hvem som har et godt tilbud og ikke.

 

Hjemmelader elbil

Kjøpt elbil? Da vil du nok kunne lade trygt og raskt hjemme.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Ber du om tilbud på hjemmelader, kan du også få tilbud på montering.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på forsikring.

Vi samarbeider med flere kjente aktører innen forsikringer, som kan hjelpe deg med å forsikre det som er viktig for deg. Slik som for eksempel god forsikring til bil.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som motorsykkel, ATV, caravan og lignende. Eller kanskje du trenger en båtforsikring?

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring som dekker tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller studerer.

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en god reiseforsikring. For eksempel om du blir frastjålet sekken med PC i.

En husforsikring er helt kritisk for huseiere, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

Som bedriftseier, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper du bør ha. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi til flere forsikringsselskaper som kontakter deg med tilbud.

 

Advokat

Advokater kan hjelpe deg på flere måter i løpet av livet. Enten du prøver å unngå en tvist, eller å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi juridiske råd og før du tar beslutninger.

Saksområder er det flere av, og kanskje du trenger advokat til for eksempel kontraktsrett, husleierett eller forvaltningsrett? Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

Med et enkelt skjema kan forklare hva du trenger hjelp til, og få tilbud fra flere advokater i ditt område. Da kan du velge hvilken advokat du syns passer din sak best, og få hjelpen du trenger.

 

Bredbånd

Bredbånd er en viktig del av mange hjem. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig internett.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, slik at du slipper å gå glipp av viktige fotballkamper når du er på camping.

 

Økonomiblogg

Sjekk ut vår blogg med økonomitips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.