↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign betingelsene på refinansiering uten sikkerhet

Du trenger ikke bevege deg ut av Hadeland-området for å få lån til refinansiering. Søk på nett hjemmefra om lån fra over 30 norske banker. Når du skaffer deg mange tilbud er sjansene større for at du finner den billigste og mest gunstige løsningen.

 

Låneeksempel: 170.000 kr. o/7 år, Eff.rente 13,33%, Kostnad 86.048,-, Totalt: 256.048,-.

 

Dette finner du hos oss

https://www.refinansiere.net er det enkelt å finne frem til alle bankene som vil konkurrere om å gi deg de beste lånebetingelsene når du skal refinansiere gjelden din. Vi har oversikten over banker som yter lån både med og uten krav til sikkerhet. Du kan lese om fordelene og ulempene ved hver bank og deres tilbud i egne omtaler, samt få tips på vår blogg om alt som har med refinansiering å gjøre.  

 

Hvorfor refinansiere gjelden?

Noen refinansierer kun ett enkelt lån så snart de finner en bank som gir de bedre betingelser. Andre samler gjeld fra flere kreditorer, for eksempel kredittkort, forbrukslån og kjøp på avbetaling. Sistnevnte vil spare på både rentene og det at de får færre gebyr. I tillegg til lavere kostnader vil en refinansiering kunne gi bedre oversikt, lettere administrasjon av gjelden, og lavere risiko for mislighold, inkasso og betalingsanmerkninger.

 

Vil du ha bedre lånebetingelser? Slik søker du:

  1. Sjekk mulighetene med vår lånekalkulator.
  2. Fyll ut søknadsskjema til bankene eller bruk en låneagent.
  3. La bankene konkurrere om å tilby deg det mest gunstige tilbudet.

 

Har du gjeld med betalingsanmerkning?

Du kan også søke om lån med sikkerhet eller pant i bolig hos spesialbanker i vår oversikt. Disse bankene aksepterer som regel andreprioritet i pantet, noe som er enklere dersom lånesummen er begrenset. Alternativet til et refinansieringslån med sikkerhet er å betale gjelden som forårsaket anmerkningen. Deretter vil du kunne få aksept på søknader om usikrede lån.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube