Designpris til Grinakervev

VINNERPRODUKSJON: Bunadspleddene designet av Andreas Engesvik og produsert på Hadeland hos Grinakervev, gikk til topps i lesernes kåring da Bo Bedre hedret god design.

VINNERPRODUKSJON: Bunadspleddene designet av Andreas Engesvik og produsert på Hadeland hos Grinakervev, gikk til topps i lesernes kåring da Bo Bedre hedret god design. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Grinakervev vant hjertene til leserne av designbladet Bo Bedre i årets designprisutdeling, for sine bunadspledd.

DEL

OSLO: Bunadspleddene, som er designet av Andreas Engesvik for Fram Oslo, ble tildelt Bo Bedres Designpris i kategorien lesernes design pris under en seremoni på Salt i Oslo 30. august.

LES OGSÅ:

Bo Bedre, som delte ut prisen mener i sin nominasjon at bunadspleddene er opphøyingen av noe historisk og tradisjonsrikt i et uventet uttrykk. Inspirert av norske bunader og gjennom sitt samarbeid med nye Fram Oslo og tradisjonsrike Grinakervev, har Andreas Engesvik, Oslo laget et vakkert produkt som får oss til å verdsette både pleddet og bunaden på en helt ny måte.

– Under et år etter at Fram Oslo ble etablert, er det flott å få tildelt denne anerkjennelsen, uttaler Annette Hoff, en av partnerne bak Fram Oslo.

– Vi vil takke vår produsent Grinakervev på Hadeland, for at de turte å satse med oss. Det er masse spennende som skjer i Norsk Design om dagen så dette er gøy og vi gleder oss til fortsettelsen, fortsetter Hoff i en pressemelding.

Om Bunadspleddet

Bunadspleddet er inspirert av norske bunader og skal har vært en suksess siden lanseringen. Pleddene har fått stor oppmerksomhet både i Norge og. I dag finnes det ni forskjellige Bunadspledd, hvor hvert pledd korresponderer direkte med fargene i tilsvarende bunad, sier Fram i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken