Gå til sidens hovedinnhold

Det er nok mange som har det tøft nå!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg sitter ofte å tenker på alle som har det vanskelig. Det er nok mange som har det tøft psykisk, og som sliter ekstra nå. Spesielt de som er enslige, og som ikke har så mange relasjoner rundt seg.

Pandemien preger oss alle. Vi er leie, og slitne. Alle gjør en innsats, for at hverdagen kan bli som normalt igjen. Mesteparten av tiden tilbringer vi hjemme. Mange har hjemmekontor, og må jobbe hjemmefra. Mange er kanskje vant med å være sosiale i sosiale sammenhenger, og som ikke er mulig å gjennomføre. Det er også mange som ikke har noe å fylle dagene med i det hele tatt.

Dagene blir ekstra lange. Mange kjeder seg. Det er jo ingenting å gjøre. Hva skal jeg finne på i dag? Hvordan få tiden til å gå? Nok en dag hjemme hvor jeg ikke aner hva jeg skal fylle dagen min med.

Mange som bor alene har nok et stort ønske om å få besøk. Det er veldig begrenset, da man bare kan ha to-tre nærkontakter. De spør stadig familie, venner og bekjente. Det uten å tenke på koronaen, da de glemmer seg.

Jeg kjenner ekstra på dette selv. Jeg er på tiltak via Nav hos Hapro som holder til på Granstunet. Det er vanskelig å komme ut i jobb på tiltak på grunn av Covid-19. Det er mange som ikke tør å ta inn en ekstra på jobb, da de er redde for smitte.

Les også

Charlotte (28) tok grep og fikk hjelp da hun var langt nede: – Jeg vil hjelpe og inspirere andre som sliter psykisk

Heldigvis har jeg en sønn som fyller mye av tiden min, men uten han hadde det blitt utrolig ensomt. Jeg er også veldig kreativ, og har som regel alltid noe å gjøre.

Jeg brenner også for å hjelpe andre som sliter psykisk, da jeg tidligere slet psykisk selv. Er det noe jeg ønsker å bidra med, så er det at mennesker som sliter og føler for å snakke med noen, kan ta kontakt med meg.

Trenger du noen å prate med, så kontakt meg gjerne på facebook eller send meg gjerne en epost til post@charlottehagen.no.

Kommentarer til denne saken