Gå til sidens hovedinnhold

Det tradisjonelle Viggaløpet avlyses – men du kan fortsatt løpe

Viggaløpet arrangeres hvert år den siste lørdagen i april og innleder løpssesongen for mange.

Ditt Hadeland

Viggaløpet går vanligvis langs elva Vigga mellom Gran og Brandbu. Det ni km lange løpet er et samarbeid mellom Gran IL, Brandbu IF, Gran Handelssenter og Brandbu Handelssenter.

Årets Viggaløp, som vi tradisjonelt kjenner det, er dessverre avlyst. Årsaken er selvfølgelig den krevende smittesituasjonen vi står i nå. Viggaløpskomiteen har derfor valgt å arrangere årets Viggaløp virtuelt ved hjelp av appen «JustMove» som du laster ned på din smarttelefon.

Det geniale med appen, er at den sekunderer deg opp mot alle som har løpt løpet før deg (eventuelt samtidig med deg), slik at du får beskjed på øret om hvordan du ligger an. Og om hvor langt det er igjen til mål.

Vi oppfordrer derfor alle til å finne fram løpeskoa og bli med!

Folkefest for alle

Med Viggaløpet virtuell kan du løpe eller gå ni kilometer hvor som helst i Norge eller verden i perioden fram til 23. mai. Familier kan ta med minstemann i vogn og seksåringen på sykkel. Du kan løpe mot en bestemt tid, eller målet kan være å vinne eller slå kollegaene dine. Mulighetene er mange – det er opp til deg å finne den motivasjonsfaktoren som er best for deg – som kan inspirere deg til å komme i litt bedre form, ut fra dine forutsetninger.

Målet vårt er at alle skal ha en positiv opplevelse sammen med venner, familie og kollegaer på trygg avstand.

Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt gavekort og vi trekker en vinner hver uke som annonseres på sosiale medier. Det er gratis å delta, men vi håper du ønsker å støtte oss og bli med i trekningen av ukentlige gavekort ved å vipse 50 kroner. Se mer info på nettsiden for løpet.

Kommentarer til denne saken