Gå til sidens hovedinnhold

– Dugnaden kommer barna våre til gode

Artikkelen er over 3 år gammel
Innsendt

På vegne av 17. maikomiteen ved Brandbu barneskole vil jeg takke alle som deltok 17. mai! Det er et langt arrangement som strekker seg fra gudstjeneste i Størenslunden, via et langt tog til Marka og litt underholdning der, og tilbake til Størenslunden med underholdning av mange dyktige barn og voksne.

Vi er heldige som har et så fint sted å feire nasjonaldagen. Kommunen har i lang tid jobbet for å forskjønne Størenslunden, og det er en glede for hele Hadeland å kunne bruke stedet. Tusen takk til Gran kommune ved Else Hagen Lyngstad for godt samarbeide!

Tusen takk til Brandbu barneskole for fin underholdning og godt samarbeide. En ekstra takk til Kristin Haugom som alltid er serviceinnstilt og hjelpsom. Du er uunnværlig.

Lokale næringsdrivende har støttet oss med gevinster til lykkehjulet. Den givergleden vi møter er mye verdt for oss. Vi får god service når vi handler, faktisk så god at vi kan hente enda mer varer på selveste dagen. Tusen takk til dere.

Et dugnadsarrangement er avhengig av vilje til å bruke noen timer til glede for andre og seg selv. De fleste tilbakemeldingene vi får er at det er morsomt og sosialt å stille på dugnad. Tusen takk til alle dere foreldre ved Brandbu barneskole som har stilt opp. En ekstra takk til dere som villig jobbet dobbelt og mer enn det, når det trengtes. Den jobben dere som foreldre gjør på en slik dag kommer barna våre til gode. Skolen trenger mer utstyr enn hva det kommunale budsjettet gir. Står vi på ekstra på slike dager kan vi ha gleden av å støtte på flere måter, som for eksempel da FAU ved en av de sammenslåtte skolene hadde gleden av å gi 30.000 kroner til innkjøp av bøker til biblioteket ved Brandbu barneskole. Det er nå ønske om en lavvo, og etter en innbringende 17. maifeiring har kanskje FAU muligheten til å bidra.

Tusen takk til alle dere som kom og så på. Alle de unge som har øvd fortjener å få mange tilskuere. I Størenslunden nå var alle benkene fylt, og det var en glede å se at så mange støttet opp om alle aktørene. At alle dere som var der også støttet FAU gjennom å handle i kiosken eller å ta lodd, er vi selvfølgelig også godt fornøyd med.

Tusen takk til dere alle, og velkommen tilbake til feiring av nasjonaldagen i 2019.

Med vennlig hilsen

17. maikomiteen ved Brandbu barneskole

Bente Mari Nymoen

Kommentarer til denne saken