Årsmøte i Harestua sanitetsforening

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtHarestua sanitetsforening holdt sitt årsmøte på Harestua samfunnshus 6.2.19. Det var 23 stemmeberettigede og fem andre til stede. Leder Unni Brit Bøhler ønsket alle velkommen til årsmøte og vi startet med å synge en sang. Aslaug Blyverket ble valgt til møteleder og Ragnhild Holmeide ble valgt til referent. Årsberetning og regnskap ble godkjent.

Ifølge årsmeldingen er det 92 medlemmer, to støttemedlemmer og to bedriftsmedlemskap. Vi har hatt et aktivt og godt år med ni medlemsmøter, derav to åpne møter med foredrag om henholdsvis kvinnehelse og mindfullness. Vi har hatt åtte eldretreff med underholdning/foredragsholdere på alle treffene. På siste eldretreff ble det servert julemiddag. Vi har arrangert sommertur til Valdres og Damekveld på Samfunnshuset med moteshow av Brua klær og interiør.

Vi har deltatt på Russeprosjektet, en del av trafikkdagen på Hadeland videregående skole. Vi har også gitt et foredrag til Harestua ungdomsskole. Foredraget «Tilbake til livet» var ved Simen Almås. I tillegg har det vært salg av fastelavnsris, maiblomster og julelotteri. En gruppe i foreningen hjelper til på mandagskaféen på LOS og noen er med i omsorgsberedskapsgruppen i Lunner.

Foreningen har som vanlig gitt støtte til NKS sine merkesaker og fond – kreftfondet, kvinnemedisinsk forskning, osteporosefondet, revmatismefondet, psykiske lidelser, forskning barn og «min dag i dag». I tillegg har vi støttet skolekorpset i Lunner og brøyting på Harestuvannet.

Styret for 2019: Leder Unni Brit Haagensen Bøhler, nestleder Aslaug Blyverket, kasserer Anne-Lise Flovild, sekretær Gerd Marit Narum, styremedlemmer Toril Hennie Stensæter, Marit Snellingen og Karin Woll. Vara Mette Torp og Laila Synnøve Merli Asak. Revisor Olav Vannebo.

Det hadde kommet inn et forslag om å endre foreningens navn fra Harestua sanitetsforening til Harestua og Grua sanitetsforening. Dette ble vedtatt med 13 mot 10 stemmer.

Vårens eldretreff blir på Harestua samfunnshus.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags