Årsmøterapport for Seniornett Hadeland

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det ble avholdt årsmøte i Trivselshuset, Brandbu, den 14. februar 2019, der det møtte 16 personer.   Etter gjennomgang av vanlige årsmøtesaker foreslo valgkomiteen følgende styresammensetning: styreleder Britt I. Blomquist, nestleder Edvard Holter, kasserer Gerd Rognstad, sekretær Kari Berit Helgaker Paulsen, styremedlem og kursleder Johan Forfod, styremedlemmer: Per Chr. Christensen og May Bente Strøm. 

Etter årsmøte var gjennomført ble det servert multekake, for å markere Seniorklubbens10 års jubileum, og deretter kom Sissel Skjervum Bjerkehagen og informerte om ulike digitale endringer som har funnet sted i løpet av disse 10 årene som Seniornett Hadeland har bestått.   

Det er denne digitale utviklingen vi i Seniornett Hadeland har forsøkt å formidle på våre medlemsmøter i løpet av disse ti årene – i håp om at folk som er uvant med mobil, nettbrett eller PC kan få hjelp og informasjon.

I 2018 hadde vi åtte styremøter samt planleggingsmøter vår og høst, hvor vi bestemte temaer for medlemsmøtene framover. Før medlemsmøtene har vi noen ganger såkalte «arbeidende styremøter», hvor styret setter seg litt inn i de temaer vi skal ta opp på medlemsmøtene. Den 1. februar ble det innkalt til Regionsmøte, der vi fikk besøk av Joop Cuppen fra Seniornett Norge foruten styremedlemmer fra seniornettklubbene i Hønefoss, Gjøvik og Raufoss.

Seniornett Hadeland hadde ved årsskiftet nær 70 medlemmer, som er kollektivt innmeldt i Seniornett Norge – og de mottar nyttig informasjon derfra. Kontingenten er kr 250.- per år og vi betaler kr 100.- av dette til Seniornett Norge. Medlemmene mottar Seniornettavisen tre ganger per år. Den blir sendt hjem til hver enkelt. I tillegg finner du mye relevant stoff på hjemmesidene: www.seniornett.no

Foruten de vanlige temaer vi tar opp på medlemsmøtene, har vi såkalt «åpen dag» alle torsdager, slik at medlemmene kan komme med spørsmål og vi kan hjelpe hverandre.

I februar i fjor arrangerte vi nettbrett-kurs på Lidskjalv, med god oppslutning, men da vi forsøkte nytt kurs på høsten var interessen dårlig. Imidlertid har vi nettopp gjennomført nettbrettkurs (i februar) og denne gangen ble kurset fulltegnet.

Vi har en hjemmeside (som finnes på Seniornett Norge sin hjemmeside), som Britt bestyrer og informerer fra. Alle medlemmer kan få mye hjelp og finne interessante temaer via Seniornett Norge sin hjemmeside.

Vi er godt i gang med medlemsmøter i Trivselshuset, og planene utover våren er:

28/2: Rune fra Elkjøp informerer om nye ting på markedet og forklarer bruken.

14/3: Håkon Forfod Sønneland lager fotobøker og kalendere og hjelper oss i gang.

28/3: Sikkerhet på data – Det kommer folk fra politiet, ev. DNB, Sparebank1 for å informere.

11/4: Selvangivelsen (husk brikke fra banken).

25/4: Oppdatering av Windows 10, programoppdateringer, søking på internett, etc.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til felles hygge og læring. Møtene holdes i Trivselshuset i Brandbu hver annen torsdag.

Møtene er gratis, men kaffe og kake kjøpes. På alle medlemsmøter er det muligheter for å få undervisning og hjelp med dataproblemer.                      

Velkommen til Trivselshuset med PC, nettbrett og/eller mobil.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.