FNs internasjonale eldredag markeres på Jevnaker

Av
DEL

InnsendtEldrerådet skal sammen med pensjonistforeningene, og med stor hjelp av politisk sekretær også i år skal markere FNs internasjonale eldredag.

Eldredgen er den 1. oktober, men markeres på Jevnaker noe forsinket på grunn av at det skulle passe for de som skal være med på å arrangere måtte vi utsette det.

Som i de siste årene blir det i Jevnaker idrettshall, der vi har god plass med sene til forskjellig underholdning, og mulighet til en dans for de som ønsker det. dagen er satt til fredag 11. oktober.

Det blir selvfølgelig en del sjauing og tilrigging i forkant. Da det ikke er nok bord til disposisjon på stedet, er vi heldige og få låne seks store bord av pårørende-/vennegruppa på Jors.

Vi har også i år et fyldig program, som vi tror vil falle i smak for gjestene.

Nyvalgt ordfører hilser fra kommunen.

Hvert år plukker vi ut aktuelle temaer, som er av interesse for eldre. Advokat Magnhild Bjertnæs skal snakke om vergemål (framtidsfullmakt, eldre og rettsvern, testamente). Det blir et gjensyn med «Gutta på skauen», som står for underholdningen, noe vi gleder oss til.

Som vanlig blir det god bevertning og utlodning.

Gjestene skal også i år slippe å betale for loddene.

I fjor var det over 130 gjester, men vi tar gjerne imot flere i år. Spesielt savner vi pensjonister mellom 60 og 70 år. Alle mellom 60 og 100 pluss er velkommen til en verdig markering av eldredagen 2019.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags