Prøysen i både Mariakirken og Randsfjord kirke

Av
DEL

Innsendt«Året rundt med Prøysen» er en musikalsk forestilling med Ann Kristin Aannerud, Brandbu barne- og ungdomskantori, Jevnaker barnekor med musikere. Forestillingen spilles i Mariakirken på Granavollen onsdag 13. november, og i Randsfjord kirke tirsdag 19. november.

Utgangspunktet for forestillingen er en musikal som ble laget i anledning hundreårsjubileet for Prøysen i 2014. Her tar barn og dyr oss med på en liten rundtur i Prøysens verden, gjennom alle årstidene. Sangene blir bundet sammen av replikker og skuespill, som er tilrettelagt for korene av sangeren Ann Kristin Aannerud. Hun skal være solist og fremføre forestillingen sammen med barna og ungdommene Brandbu og Jevnaker. Aannerud har hatt flere egne Prøysen-forestillinger og er kjent for en særdeles varm stemme og god formidlingskunst. Koret består av barn i alderen fra ca. 4 til 16 år. I tillegg er det også med noen voksne sangere.

Inger Mette Lillestøl Nymoen er ansvarlig for kostymer og rekvisitter.

Kor og solister blir akkompagnert av Haldor Haug Knutsen på gitar, Dordi Skjevling på fløyte, Ingrid Eskeland Wesenberg på kontrabass og Kari Monsen Sødal på piano. Dirigent er Marit Wesenberg.

Vel møtt til en flott forestilling for hele familien!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags