Favorittmusikk i Steinhuset

TIL STEINHUSET: Anne Vada holder konsert på Granavollen torsdag, sammen med Ivar Anton Waagaard og Sigmund Groven.

TIL STEINHUSET: Anne Vada holder konsert på Granavollen torsdag, sammen med Ivar Anton Waagaard og Sigmund Groven. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Steinhuset GRANAVOLLEN: Torsdag, 27. april blir det gjenhør med en populær trio som har plukket ut et knippe favorittmelodier til musikkveld i Steinhuset. Dette er Anne Vada på sang, Ivar Anton Waagaard på piano og Sigmund Groven på munnspill.

Arrangørene Steinhusets Venner opplyser at det blir bredde i musikken.

– Vi kan nevne Frühlingsrauschen, spill på harmonika, Begin the Beguin, Bruremarsj fra Seljord og mer. Dette er tre toppmusikere med mange plateutgivelser og konserter i inn- og utland.

Vada har utdannelse fra Norges musikkhøgskole og har tidligere mottatt en Spellemannpris. Hennes repertoar spenner fra norske folketoner til viser, ballader, musikaler, crossover, egne sanger og sakral musikk. 

Waagaard er førsteamanuensis i akkompagnement. Han har turnert i USA, flere europeiske land og over hele Norge. 

Groven er trolig en av Norges mest kjente munnspillutøvere. Han har vært på omfattende turneer i de fleste verdensdeler og spilt i flere av de mest kjente konsertsalene som Carnegie Hall, Hongkong Konserthus, Casals Hall i Tokyo og Mozarteum i Salzburg.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken