Koret GlaLas inviterte Lunnerkoret, bygdas innbyggere og ordfører Harald Tyrdal til konsert og fest med pølser, vin og god musikk.

Som seg hør og bør for et jubileumskor startet vi opp med en feiende marsj hvor Paul Østby sørget for god takt med sin skarptromme.

Kjersti og Inger førte oss gjennom våre 25 år fra oppstart november 1993 da, 11 damer samlet seg til øvelse i kapellet på Lunner alders og sykehjem. Derav navnet LAS. Tilskuerne fikk en oppvisning av korets mange antrekk gjennom denne tiden.

Fra disse 11 damene, hvor seks fortsatt er aktive i dag, har koret hatt en jevn fremgang, og tallet er nå cirka 30 medlemmer. Blant disse seks befinner dirigenten seg. Hun har sørget for en gradvis forbedring av teknikk, metoder og øvelser slik at koret har utviklet seg positivt, og er nå med i stevner og konkurranser.

Vår del av konserten speilet disse 25 årene, fra Alf Prøysen, Beatles, Bob Dylan og Hekla Stålstrenger.

Lunnerkoret, under sin dirigent Aksel Dyrud sang noen sanger for oss, deriblant en hvor Aksel trakk fram trekkspillet. For første gang i historien hadde vi laget ett felleskor, hvor vi sammen fremførte «Jentelokken», og «Det som eingong var».

 

Ordfører Harald Tyrdal holdt en fin tale, og overrakte oss en pengegave som skal brukes til ny fane til koret.

Vi avsluttet konsertdelen med Liverpoolsangen «You never walk alone», felles med Lunnerkoret og ordføreren.

Konsertlokalet ble så omgjort til festlokale hvor Danseduoen Me2 fra Kalvsjø sørget for god stemning på dansegulvet. Gjestene våre koste seg til langt over midnatt.

Vi takker alle gjester og aktører som bidro til å gjøre denne kvelden fullkommen og minneverdig.