Imponerende quiz-seier

VINNERLAGET: Jan Erik Langseth (fra venstre), Inge Østrem, Odd Solum, Magne Haug, Per-Ole Kløvstad og Helge Bjerkli.

VINNERLAGET: Jan Erik Langseth (fra venstre), Inge Østrem, Odd Solum, Magne Haug, Per-Ole Kløvstad og Helge Bjerkli. Foto:

Av
DEL

Ditt HadelandIngen over og ingen ved siden. Laget Ringstad Turn vant årets første quiz på Gran bibliotek med hele 39 av 40 mulige poeng.

Det var elleve lag som deltok i sosial poengkamp under den første quizen i 2020. Ekstra gledelig var det at et helt nytt lag (Frontal prolaps) hadde blitt med denne gangen.

Verken de eller noen av de andre lagene kunne stille opp mot poengmaskinene i Ringstad Turn. Etter 20 av 20 poeng før pause, og 19 av 20 etter hvilen, klokket de inn til en klar seier med sine 39 poeng.

– Siden høsten 2018 har jeg ledet elleve quizrunder på biblioteket. Dette er den høyeste poengsummen et lag har fått. For å sitere en kjent skiløper, så er det bare å «bøye seg i hatten», sier quizmaster Håvard Krågsrud med et smil.

Han leder quizen, men det er quiz-guru Arvid Holmlund som leverer spørsmålene. Og hvis du tror spørsmålene i denne runden var ekstra lette, så tar du feil. Her var det nok å bryne seg på. Men Ringstad Turn er ingen nybegynner i quizfaget, og er blant de mest trofaste lagene på quizen på biblioteket. De vant blant annet tre av rundene i 2018/2019-sesongen.

Gjengen i Ringstad Turn innrømmer at de hadde «stang inn» på noen av spørsmålene denne gangen, men når du klarer 39 av 40 poeng så kan du på ingen måte gi flaksen all æren. Laget var fire poeng foran neste lag, som denne gangen var HR-unionen.

Dagens bokpremie, som trekkes ut blant alle lagene som deltar, ble vunnet av laget De håpefulle.

Neste quiz på biblioteket er 20. februar. Det kan være lurt å melde på laget i forkant, men det er også mulig i møte opp i døra. Det er en begrensning på seks personer pr. lag.

RESULTATER:
39 poeng: Ringstad Turn
35 poeng: HR-unionen
33 poeng: Optimistene
31 poeng: Rulling Tullings og Mikromarc United
30 poeng: Fort & Gæli
29 poeng: Frontal prolaps og Tre par grå
28 poeng: Quizdamene og Bayern Frydenlund
27 poeng: De håpefulle

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags