United vant på hjemmebane

VINNERLAGET: Micromarc United gikk til topps i quizen på Gran bibliotek i november. Bak fra venstre står Terje Olsen, Ole Kristian H. Pedersen, Jan Erik Sandhals og Knut-Iver Molden Lodsby. Foran står Ine Sofie Lodsby (til venstre) og Audhild Mosskull.

VINNERLAGET: Micromarc United gikk til topps i quizen på Gran bibliotek i november. Bak fra venstre står Terje Olsen, Ole Kristian H. Pedersen, Jan Erik Sandhals og Knut-Iver Molden Lodsby. Foran står Ine Sofie Lodsby (til venstre) og Audhild Mosskull. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtMicromarc United vant quizen på Gran bibliotek i november. Etter ei lang juleferie starter quizen opp igjen for å kjempe om nye poeng i 2019.

Det var ti lag som brynet seg på de 40 spørsmålene under bibliotek-quizen torsdag 8. november. Laget som kaller seg Micromarc United er arrangørens eget lag, hvor flere av deltagerne er ansatt på biblioteket.

Quizmaster Håvard Krågsrud forsikrer imidlertid at Micromarc ikke har noen fordeler.

– Det er Arvid Holmlund som lager spørsmålene til quizen, og i tillegg til han er det bare jeg som har sett spørsmålene i forkant. Men kanskje Micromarc har en liten fordel av å spille på hjemmebane, sier Krågsrud med et smil.

Fordel eller ikke - Micromarc United vant denne utgaven av quizen med 38 poeng, tett fulgt av lagene Bahamas og Fort & Gæli som delte andreplassen med 36 poeng.

Dermed er det tre ulike lag (Ringstad turn, Optimistene og Micromarc United) som har vunnet de tre quizene som har blitt arrangert i høstsesongen.

Etter nyttår vil det bli nye quizrunder i januar, februar, mars og april. Datoer vil bli gjort kjent blant annet på Facebook-siden til biblioteket, og gjennom lokalavisen.

Nytt av året er at det også vil kåres en sammenlagtvinner for hele 2018/19-sesongen. Etter tre runder topper Mircomarc United, men både Bahamas, Optimistene, Fort & gæli og Ringstad turn er innen skuddhold!

Biblioteksjef Wenche Nyaas understreker at det selvsagt er fritt fram for helt nye lag å delta på hver eneste quiz. Biblioteket ønsker iutgangspunktet påmelding i forkant, men det er også fullt mulig å møte opp «i døra».

NB: Blant alle lagene som deltar hver runde, så trekkes det en vinner som får forsyne seg med en premie fra «Den magiske bokkassen». I november var det Bayern Frydenlund som fikk denne gleden.

Resultatliste november:

1: Micromarc United, 38 poeng

2: Fort & gæli og Bahamas, 36 poeng

4: The crazy ones 2 og Optimistene, 34 poeng

6: Bayern Frydenlund, 32 poeng

7: Rulling Tullings og Ringstad turn, 31 poeng

9: The crazy ones, 29 poeng

10: De håpefulle, 23 poeng

Sammenlagt (antall detagelser i parantes):

1: Micromarc United, 99,5 poeng (3)

2: Bahamas, 98 poeng (3)

3: Optimistene, 96 poeng (3)

4: Fort & gæli, 94 poeng (3)

5: Ringstad turn, 90,5 poeng (3)

6: De håpefull, 79 poeng (3)

7: Bayern Frydenlund, 77 poeng (3)

8: Rulling Tullings, 63 poeng (2)

9: The crazy ones, 59 poeng (2)

10: The crazy ones 2, 34 poeng (1)

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags