Karneval er gøy!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtGran kommunale familiebarnehage ble starte i 1988, og vi feiret 30 års jubileum i fjor. Vi har fire grupper i assistenthjem med barn 0–4 år, og uteavdelingen Vesleskogen med barn 3–6 år. Vesleskogen holder til i Moen sportsklubbs lokaler, men den store utearenaen brukes mest.

Vi hadde karneval onsdag 20. februar. Alle avdelingene var samlet til karneval i uteavdelingen Vesleskogen på Sittpåsletta. Uteavdelingen er en base som brukes til fellesarrangementer og ved sykdom.

Store og små kom utkledd som enhjørninger, prinsesser, sjørøvere, feer, superhelter, pysjhelter, dinosaurer, tingeling og arbeidskar.

På formiddagen fikk vi besøk av Stine Andrea Heggen fra Gran bibliotek, som hadde en spennende eventyrstund.

Det var kjempe moro å slå hull på Pinatan, og det regnet en liten Gomp til hvert barn.

Fellesdagene er alltid populære, og de minste får oppleve å være i en litt større gruppe disse dagene. Når de minste blir 4 år, velger mange å gå over til Vesleskogen der de allerede er kjent gjennom fellesdagene.

De minste møter den samme voksne om morgenen, som leverer barnet fra seg om ettermiddagen. Som barnehage er vi opptatt av å gi barna god omsorg, trygge omgivelser og estetiske opplevelser.

SE BILDENE fra karnevalet i Gran kommunale familiebarnehage 

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags