Gran kunstforening med spennende vårprogram

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

InnsendtEtter et flott årsmøte i februar med kunstneren Aleksander Stav, fulgte Gran kunstforening nylig opp med et kurs i leire modellering/ skulptur. Bildet her viser kursleder Magne Arstuen og tre av kursdeltakerne Roar, Anny og Stina. Alle fikk samme oppgave av Magne, nemlig å modellere Rodins «Tenkeren». Dette lot seg gjøre på deltakernes egne måter og med god veiledning av profesjonelle Magne.

Kunstforeningen sender ut Nyhetsbrev til medlemmene. Her kan vi lese om at det i april blir et en-kvelds kurs i kroki, dvs. det å tegne raske skisser av modell. Dette kurset ledes av Lillann Ulvetid, som er samme unge dame som i påsken åpner sitt eget galleri Garrasjn Studio som ligger midtveis mellom Granvang og Skjervum.

Søndag 27. mai arrangerer kunstforeningen tur til Kistefoss museet, og snaue to uker senere har vi en tur opp til Galleri Grette på Hov.

Kunstforeningen gir medlemmer, etter avtale, mulighet til å stille ut sine kunstverk på tre forskjellige steder i bygda, bl.a. inne på biblioteket i Vassenden.

Unge og gamle som ønsker at kunstinteressen skal øke til glede for både seg sjøl og andre, kan også gjerne bli medlem for å delta i en hyggelig forening.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags