Intimkonsert med Songs From the Sea i Glasslåven

Tre stemmer, tre harmonier og egenskrevne sanger i americana/folk-genren kan nytes i Høyloftet på Glasslåven fredagskvelden.

Tre stemmer, tre harmonier og egenskrevne sanger i americana/folk-genren kan nytes i Høyloftet på Glasslåven fredagskvelden. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Songs From the Sea kommer tilbake i Glasslåven med egenskrevet musikk i en intimkonsert fredag 16. oktober.

Flere opplevde trioen fra Toten i en stemningsfull julekonsert med toner fra ulike juleklassikere i låven for et par år siden. Tre dyktige musikere utgjør bandet Songs From the Sea: Stina Kjelstad (vokal og gitar), Kristin Fjellseth (vokal og autoharpe) og Benedikte Narum Jenssen (vokal, gitar og mandolin). «Sanger fra havet», som det blir på morsmålet, er et bandnavn som dukket opp da de tre måtte beskrive hva de tenkte på når de sang sammen.

Gruppa er inspirert av americana- og folksjangeren og med tre særegne vokalister står de trestemte harmoniene i sentrum i trioens musikalske univers. Siden debuten i 2016, da de slapp albumet «Echoes of Raindrops», har gruppa spilt en mengde konserter, blitt spilt jevnt og trutt på radio, deltatt på TV-programmer og vært på vinterturné rundt på de mange gårdene i Mjøsregionen – også her på Hadeland. I 2018 slapp de singelen «Run». Trioen jobber for tiden med nytt materiale som slippes i løpet av 2020.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken