Norsk Folkehjelp Hadeland og Framfylkingen ønsker velkommen til juleverksted for barn

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Er det noen barnefamilier, besteforeldre med barnebarn eller andre som har lyst til å ta med seg noen unger, og finne på noe hyggelig i førjulstida? Da er de hjertelig velkommen til oss, søndag 4. desember.

DEL

Det er mye som skal på plass til jul, ikke minst julegavene. Derfor ønsker Norsk Folkehjelp Hadeland og Framfylkingen velkommen til en rolig og koselig stund hvor vi kan lage små gaver og julepynt.

 Det er jo så koselig med små hjemmelagede gaver som barna har laget selv, og det som virkelig gir en god julestemning er når en tar fram julepynt som ble laget av noen man er glad i. Vi synes også at man skal ta seg litt tid i julestria og gjøre noen hyggelige ting i sammen, så da er det perfekt å gå på juleverksted.


Derfor har Norsk Folkehjelp Hadeland og Framfylkingen gått sammen om å arrangere juleverksted. I lokalene til Norsk Folkehjelp vil vi sørge for at det er materialer til mangt og mye. Vi vil hjelpe til så det kan lages både julekranser, deilige såper, flotte lykter, mange slags julepynt, fuglekasser og mye mer. Ta gjerne med et fint syltetøyglass/krukke til å lage lykt av hvis du har, så har vi det som skal til for å dekorere dette.


Vi serverer pepperkaker, frukt, saft og kaffe. Kanskje blir det noen overraskelser også denne dagen. Det nærmer seg jo jul så muligheten for at Nissen kommer innom med noe spennende i sekken er jo til stede.

For at vi skal ha en liten oversikt, er det fint om dere melder dere på ved å sende en mail til hadeland@folkehjelp.no   Men skulle dere bestemme dere i siste liten eller glemme å melde dere på, så kom allikevel. Arrangementet er gratis.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags