Konsert i Mariakirken på Granavollen

Konsert med Elise P. Watten og Hsin-Bei Lee.

Konsert med Elise P. Watten og Hsin-Bei Lee. Foto:

Av
DEL

Ditt HadelandVelkommen til en konsert med en av Grans unge musikk-talenter! Søndag 19. juli spiller Elise P. Watten (bratsj) og Hsin-Bei Lee (piano) i Mariakirken.

Det blir en romantisk konsert for bratsj og piano, med musikk av bl.a. Tchaikovsky, Hindmith, Clarke, Rachmaninov og Bolcom. Elise forteller at det blir en konsert med hennes favoritt-musikk!

Elise P. Watten er oppvokst på Bleiken i Brandbu. Hun begynte tidlig å spille fiolin, med bl.a. Ola R. Esbjug som en av lærerne. Etter hvert begynte hun musikk-utdanning på Barratt Due Musikkinstitutt. I 2020 ble hun ferdig med bachelorgrad i utøvende musikk, med bratsj som instrument, ved Musikhögskolan Ingesund. Til høsten begynner hun på masterstudium ved Royal College of Music i London.
Elise har spilt både fiolin og bratsj i flere forskjellige orkestre og kammerorkestre. Hun har også vært solist ved flere anledninger både i Gran kommune og andre steder.

Pianisten Mira Hsin-Bei Lee Sagmo ble født i Taiwan. Hun hadde sin oppvekst i USA, hvor hun fikk sin doktorgrad i utøvende musikk fra New England Conservatory of Music i Boston. Hun har vunnet de gjeveste prisene på Robert Casadesus og Leschetizky Internasjonale Piano konkurranser, og hun gjorde sin New York solodebut på Carnegies Weill Recital Hall i 1993. Siden da har hun gitt solo eller kammerkonserter i USA, Canada, Europa, Argentina, og Asia. Mira flytte til Raufoss i 2015. For tiden jobber hun som førsteamanuensis på Musikhögskolan Ingesund, Karlstads Universitet i Sverige og hun er medlem av Gjøvik Trio ved Gjøvik Kunst- og Kulturskole.

Pga korona-pandemien er det begrenset med plasser i kirkene.

Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter. Kontakt Gran kirkekontor på telefon eller epost.

For smittesporing, må alle som kommer til konsertene skrive navnet sitt på en liste. Konserten støttes av Kulturrådet, Gran Kommune.

Arrangør: Gran kirkelige fellesråd.


Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags