Salen var fullsatt og koret stilte omtrent fulltallig sammen med sin pianist Thomas Sanger- Elnæs. Kaffe og kaker var det mer enn nok av, og mange og fine gevinster fristet publikum til å ta masse lodder!

Koret var for anledningen pyntet med sommerskjerf i friske farger, og leverte et knippe sanger med vårlig stenk, som for eksempel «Danse mot vår», «Ut i vår hage», «Liten fuggel» (Vamp) og «Kornet gøymt i jordi» (en fransk melodi).

Elisabeth sang nydelig med Thomas ved pianoet, og hun måtte synge da capo da hun framførte «Gabriellas song»

Elisabeth sang også «Danse mot vår», så vi liksom fikk stadfestet skikkelig forventningen mot våren og sommeren. Været viste seg fra sin beste side og hadde «tatt vårkjolen på».

Etter en god pause framførte koret den vakre og melodiøse «Deep River», den spennende historien «Akk o ve» om ridderen, trollet og prinsessen (Hekla Stålstrenger) og The Beatles' «When I`m 64» med skikkelig 60-tallstrøkk!

Litt mer alvor med Sondre Bratlands «Gje meg handa di, ven» og George Händels «Natten er Omme», begge stemningsfulle sanger med mye god mening i teksten.

Til slutt på oppfordring fra publikum sang koret sammen med Elisabeth «Danse mot vår» og vi avsluttet med den friske gospelsangen «Swing Low».

Aud Bråthen ledet oss trygt og stilfullt gjennom konserten.

Gla Las er i år 25 år, og skal i den forbindelse holde en jubileumskonsert i november. Koret skal også på bursdagstur til Stockholm til høsten.

Men først deltar koret i Sommersangerstevnet i Fagernes i juni og gleder seg til det.