Kreativt med gaveinnpakking Oppdalen

Av

Det ble en god porsjon julestemning, hygge og inspirasjon da Anne Holsve inviterte til en kveld med gaveinnpakking på NOIL-huset.

DEL

InnsendtDet var ikke mye som minnet om jul torsdag kveld, med ulende vind, piskende regn og hålkeføre, men på NOIL-huset i Nordre Oppdalen kom julestemningen tidlig i år. Sju damer fra Oppdalen, inkludert undertegnede, møttes for å bli inspirert og lære mer om gaveinnpakking etter initiativ fra Anne Holsve.

– Jeg har dilla på gaveinnpakking og elsker å lage kreative pakker, sier Anne.

Hun la ut et innlegg på Facebook-gruppa til Nordre Oppdalen og spurte om folk kunne tenke seg å treffes for en inspirasjonskveld med gaveinnpakking som tema, og responsen lot ikke vente på seg.

– Det var mange som meldte interesse og som gjerne ville bli med. På selve kvelden gjorde nok kanskje været sitt for at det ble litt frafall, men vi var noen damer som fikk en veldig koselig kveld, sier Anne Holsve.

Kom for å lære

Etter en liten gjennomgang av smarte og kreative pakketips fra initiativtaker Anne, kastet alle seg over haugen med gavepapir, pakkebånd og pynt. Anne hadde tatt med seg masse utstyr fra sitt rikholdige lager, men også de frammøtte hadde med seg litt hjemmefra.

– Jeg ba alle om å ta med seg tomme esker og bokser som vi skulle øve oss på i dag, sier Anne.

Linn Therese Molund Opsahl var en av få som faktisk hadde kommet litt i gang med julehandelen og hun fikk pakket inn flere julegaver.

– Familien min kommer jo ikke til å tro at disse fine gavene er fra meg, sa hun og viste fram lekre pakker med tapet, sløyfer, hjerter og fjær.

– Dette må gjentas

Allerede tidlig på kvelden ble det klart at dette er noe alle ønsker en reprise på.

– La oss møtes igjen neste år! Og da må vi kjøpe ferdig julegavene i oktober slik at vi kan pakke dem inn her, sier Vibeke Braastad engasjert.

Og i et salig kaos av pakkebånd, papir, klistremerker, blåbærlyng, granbar, julekuler og annen pynt satt en fornøyd Anne Holsve.

– Så bra at det er flere enn meg som synes at dette er moro! Jeg blir jo inspirert av dere også, selv om jeg driver mye med dette fra før, sa hun med et stort smil.

Annes gaveinnpakkingstips:

  • Ikke bruk for mye papir når du pakker inn.
  • Legg ting i firkanta esker, da blir alt lettere å pakke inn.
  • Spar på esker gjennom året.
  • Bruk dobbeltsidig tape på pakkene som skal være ekstra fine.
  • Bruk gjerne avispapir som du pynter med fint bånd.
  • Pynt pakkene med kongler, blåbær- eller tyttebærlyng, granbar, julekuler, klistremerker, bånd og sløyfer. Vær kreativ!
Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags