Anne Siri er med på kunstforeningens store foto-utstilling

Anne Siri Eriksen fra Gran deltar med flere bilder.

Anne Siri Eriksen fra Gran deltar med flere bilder. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Gran kunstforening går nye veier og arrangerer en spennende fotoutstilling på Smietorget kjøpesenter i Gran. Så mange som 33 utstillere er med, både bosatt i Gran og Lunner, og de fleste er gode amatører som aldri har deltatt med sine fotos på noen utstilling. Dette er stort!

Kunstforeningen måtte faktisk sette strek for antall deltakere som ville delta, og er utrolig storfornøyd med den overraskende oppslutningen. Mange fotoentusiaster gleder seg over å være med, og enda flere i bygda kan få glede av fotos i ulike former og størrelser, farger og temavalg.

Anne Siri Eriksen fra Gran som her er avbildet deltar med flere fotografier, og i tillegg er hun en av tre fotografer som har gitt et bilde til utlodningen som finner sted i utstillingsdagene.

– Jeg synes det er moro å ta bilder av blomster og innsekter, og å finne små detaljer som utstråler liv og glede, sier hun.

Utstillingen skal altså vises på Smietorget, i 2. etasje vis a vis Norli bokhandel. Åpningen skjer fredag 14. juni, og utstillingen holder åpent fredag 14., lørdag 15. og under Gladdagene i Gran torsdag 20., fredag 21. og lørdag 22. juni.

Vi håper innbyggere i Gran og Lunner og Hadeland ellers kjenner sin besøkelsestid og bruker anledningen til å beskue fin foto-kunst. Dette er også en salgs-utstilling som gir muligheten til å sikre deg de beste fotoblinkskudd du kan drømme om!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags