Gå til sidens hovedinnhold

Gitarist og artist i verdensklasse gjester Musikk-kjeller’n lørdag

Artikkelen er over 3 år gammel
Innsendt

Det er ingen hvemsomhelst som gjester Musikk-kjeller’n den 3. november.

Josh Smith er et navn som de fleste som er litt over middels interessert i blues og gitar vil nikke både smilende og anerkjennende til.

Her snakker vi om en relativt ung og fremadstormende gitarist innen bluessjangeren som blir hyllet for sine ferdigheter på gitar og sine sanger av blueselskere og kollegaer i bransjen verden over.

Josh Smith har levd, drømt og pustet gitar siden han var seks år og ble profesjonell musiker allerede som 13-åring.

Han har spilt med de beste i sjangeren, og artister som Raphael Sadiiq og Mick Jagger har benyttet seg av hans talent. Han er kompis med Joe Bonamassa og Kirk Fletcher som er to andre unge giganter i bluesgitaruniverset i disse dager.

Nå er det endelig mulighet for publikum i Norge å bevitne gitaristutøvelse i ypperste verdensklasse. Josh har med seg hadelendingene og High Red-medlemmene Per Øystein Erstad, Jon Reidar Furulund og Iver Olav Erstad i bandet.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake å spille for det norske publikummet og presentere min nyeste plate – «Burn to Grow», sier en entusiastisk Josh Smith.

– Jeg har vært i Norge to ganger tidligere og det norske publikummet setter pris på god livemusikk og det gjør det ekstra morsomt å spille der, fortsetter Josh, som kan love en variert musikalsk bluesaften i Musikk-kjeller’n lørdag 3. november.

Les også

Musikk-kjeller'n er endelig godkjent – fullt hus for Asle Beck

 

Kommentarer til denne saken