Heatseekers med Tore Moren til Glassheim

Av
DEL

InnsendtHeatseekers, som er et AC/DC-tributeband, kommer til Glassheim på Jevnaker lørdag. Og denne kvelden har dem med seg selveste Tore Moren fra blant annet Jorn og Tindrum.

Siden 2001 har Norges råeste AC/DC-tributeband – Heatseekers – framført sine hardtslående og ballesparkende versjoner av klassiske AC/DC-sanger, og befestet sin posisjon som Norges ledende AC/DC-tributeband.

Heatseekers har spilt sammen med blant annet Motörhead på Norway Rock Festival i Kvinesdal, og tributebandet har også blitt lagt merke til i utlandet. Ikke minst da gutta spilte sammen med Manowar på Magic Circle Festival i Tyskland.

De fem deilig skitne og øldrikkende sørlendingene har én ting til felles, og det er gleden over å spille AC/DC-låter sammen. Heatseekers spiller det beste av sangene fra både Bon Scott- og Brian Johnson-æraen. Bandet gjør AC/DC på sin helt unike måte, uten at de går for langt bort fra de originale mesterverkene.

Akkurat det er nok noe av hemmeligheten bak suksessen til deres populære liveshow. I vokalist Roy Egeland har Heatseekers i tillegg en sanger som ikke står noe tilbake for de legendariske stemmene bak AC/DC-suksessen.

I 2016 feiret gutta 15 år på veien og mc-klubben med samme navn ti år så det er bare å forberede seg til nok et år «med rock'n roll i tankene».

Og for å sitere mesterne selv:

They can see their name in lights

And they can see the queue

They’ve got the devil in their blood

Tellin’ them what to do --- And they all know Hell Aint A Bad Place To Be

WE SALUTE YOU

Line up:

* Roy Egeland - vokal

* Kelly Aamodt - gitar

* Rune Torgersen - gitar

* Kjell Skaaland - bass

* Christian Seneger - trommer

Support blir Wildnite.

Den herlige gjengen i Wildnite kommer tilbake til oss og stiller som support lørdag 25. mai og det er bare å glede seg.

Her blir det Classic Rock med egne, nye låter og gamle rockeslagere fra bla. åttitallet for alle pengene. Bandet fra Lillestrøm og Fetsund, ga for ett år siden ut sin første plate og føk rett inn på VG Lista topp 40 sammen med store internasjonale stjerner og de fikk en mengde fantastiske anmeldelser verden rundt. De har siste året spilt på større festivaler, turnert i Europa og spilt med band som blant annet Quireboys, TNT og Ammunition for å nevne noen få. Vi gleder oss til de kommer tilbake til oss og håper vi sees på Glassheim lørdag 25. mai.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags