Hedmark- og Opplandsmesterskapet i musikk i Hadeland kultursal i helgen

MESTERSKAP: Moen musikkforening (bildet) og Brandbu skolekorps arrangerer Hedmark- og Opplandsmesterskapet i musikk denne helga.

MESTERSKAP: Moen musikkforening (bildet) og Brandbu skolekorps arrangerer Hedmark- og Opplandsmesterskapet i musikk denne helga. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Hadeland er ei bygd med sterke korpstradisjoner.

Søndag 3. februar står Brandbu skolekorps og Moen musikkforening som tekniske arrangører av første del av Hedmark- og Opplandsmesterskapet i musikk.

Konkurransen går over to helger, først ut er voksekorps brass på søndag med ni korps i aksjon. Siste del går lørdag 30. mars for skolekorps og søndag 31. mars for voksenkorps janitsjar.

Det er korps fra store deler av Hedmark og Oppland som deltar i mesterskapet, som er del av forberedelser til NM for de korps som deltar der. Lokale innslag på søndag er Moen musikkforening og Jaren hornmusikkforening, begge korps er i aksjon.

Jaren hornmusikkforening er regionens eneste korps som stiller i elitedivisjonen under NM, og har tradisjon for å vinne H/O-mesterskapet, mens Moen musikkforening kan også vise til gode plasseringer både i H/O-mesterskapet og i NM.

H/O-mesterskapet ble også i fjor arrangert på Hadeland. Vi ser fram til å være vertskap for konkurransen, og håper at bygda stiller opp og støtter våre lokale deltakere, sier Helge Sæthre på vegne av arrangørene.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags