Gå til sidens hovedinnhold

Oslo Ess ønsket seg tilbake til Musikk-kjeller'n

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 14. desember besøker Oslo Ess Musikk-kjeller'n på sin akustiske turne. Bandet som har høstet lovord og skyhøye terningkast for sine fem studie album har spilt i Gran to ganger tidligere.

Innsendt

De er et folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land.

Ønsket seg tilbake

Oslo Ess har gjestet Gran to ganger tidligere. Begge de tidligere konsertene har vært utsolgt og bandet trives så godt i Musikk-kjeller'n og med hadelandspublikummet at de selv tok kontakt med Rebels Music med krav om å få spille i kjeller'n på sin akustiske turne nå i desember.

Når de kommer på fredag har de gleden av å se en hel vegg, 4 x 2 meter, tapetsert med bilde tatt av Rune Godokken under fjor årets konsert.

Nytt album i 2018

Oslo Ess debuterte med albumet «Uleste bøker og utgåtte sko» i 2011. Etter det har det blitt fire studioalbum til «Verden på nakken, Venner i ryggen», «Alle hjerter deler seg», «Konge uten ei krone» og «Frie radikaler», som ble lansert i april 2018.

Bandets tekster handler mye om fest og uteliv og gjenspeiler til dels Jokke og Raga Rockers, men i en samtidsstil for 2010-tallet.

 

Norgesrekord

I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år.

Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land.

Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele norgeskartet. Hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede, har ført gutta via Urørt-finalen til både Spellemann-nominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista, Norges offisielle salgsliste.

Bandet har høstet strålende kritikker fra landets største aviser for alle sine album og har vært listet på de største radiostasjonene med ikke mindre enn åtte singler, inkludert hitlåter som «Alt jeg trenger», «Bislett stadion», «Caroline» og «Det brenner under beina mine».

Akustisk turne

Etter utallige forespørsler fra publikum og arrangører har Oslo Ess i 2018 lagt ut på en etterlengtet akustisk norgesturné. Bandet har tidligere gitt ut et akustisk album og har stor suksess årlig på Rockefeller i dette formatet. Nå har de tatt kassegitaren fatt og lager akustiske versjoner av sine største hits.

Oslo Ess består av vokalist/gitarist Åsmund Lande, gitarist Peter Larsson, bassist Knut-Oscar Nymo og Håvard Takle Ohr på trommer.

Les også

Så ikke bandet – men koste seg med Oslo Ess

 

 

Kommentarer til denne saken