Gå til sidens hovedinnhold

Syng, spill og se på Åpen scene i Musikk-kjeller'n

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

Det har den siste tiden vært en del skriving om Musikk-kjeller'n, dens fremtid og hvordan sikkerheten har vært i Kjeller'n de tre årene de har drevet.

Har du selv lyst til å ta en kikk på denne omtalte Kjeller'n, så har vi igjen Åpen scene fredag 30. november.

Åpen scene

På Åpen scene kan du leve ut din store drøm om å stå på en scene foran et publikum eller du kan ta turen for å lytte til Hadelands mange musikk talenter.

Åpen scene er et treffsted for musikkinteresserte der du som drømmer om å synge som Aretha Franklin, spille trommer som John Bonham eller shredde gitaren som Jimi Hendrix kan prøve deg.

Om du er erfaren musikker, har en musikkspire i magen eller du sitter hjemme og klimprer på et instrument og lurer på hvordan det er å stå på en scene - ta turen til Musikk-kjeller'n og lev ut drømmen din. Påmelding er ikke nødvendig.

Er du interessert i musikk og ønsker å møte andre som spiller i band eller på andre måter deler din musikkinteresse ta turen til Åpen scene og Musikk-kjeller'n.

Arrangementet er rusfritt , gratis og det har ingen aldersgrense.

Annonsert program

Musikk-kjeller'ns annonserte program i desember går som planlagt. Første konsert er 14. desember. Da gjester Oslo Ess, Kjeller'n igjen. De har spilt for fulle hus to ganger tidligere, men årets konsert er akustisk, noe publikum har etterspurt.

Billettene går unna og Rebels anbefaler de som ønsker å få med seg konserten om å sikre seg billett før det blir utsolgt.

Neste konsert er den årlige julebluesen på Hadeland gjestegård 28. desember. Dagen etter, femte dag jul, rocker vi nok en gang julen inn i Kjeller'n.

Kommentarer til denne saken