Torgeir og kjendisene kommer til Glassheim

Til Glassheim: Torgeir og kjendisene.

Til Glassheim: Torgeir og kjendisene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Ditt Hadeland Torgeir og kjendisene har lagt ut på en omfattende turne i år igjen, og kommer 15. november til Glassheim rock- og kulturscene.

Torgeir og kjendisene har også nytt program i år; nye låter er på vei, og Mr Kenneth Jenssen er tilbake som bassist, der han hører hjemme. To låter sprinter mot gullplate. Original besetning fra noen år tilbake er samlet til mer moro enn noen sinne. Slett ikke dårlig.

Nå skal ikke alt være nytt med Torgeir & co. Fansen vil bli skuffet om de ikke får høre de gamle, gode låtene. En kveld uten Jippi Jai Jai Jippi, Fyllesjuk i dag, Kyss meg bak, 20 kg extra, Kongene på haugen og så videre er utenkelig for publikum og for Torgeir som, dersom han ikke rekker alle låtene, gjerne kjører et potpurri eller to slik at alle skal få sitt.

Torgeir og kjendisene vant Spellemann i 2016 for sitt album « En runde til» og også det skal få en runde fra scenen i 2019.

Som en skjønner er Torgeir Hansen, muntrasjonsråd og gitar, Per Kværner, gitarist, Dag Vidar Kruse, trommer og Kenneth Jenssen på bass klare for 2019-sesongen og bedre underholdning er det vanskelig å finne, 13 utgivelser samt flere radiosingler og bandet nærmer seg snart 4000 konserter!

Torgeir var også nylig med Staysman på Spektrum som gjest å fremførte 20 kg extra foran 6000 personer

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken