Velkommen til Lidskjalv

VELKOMMEN: – Her blir golvet fylt opp av mannskorsangere torsdag kveld, og du er velkommen til å delta, sier styret i Mannskoret KK. Fra venstre: Åge Framstad,  Svein Hansen, Anders Morstad, Arve Reidem og Nils Martinsen.

VELKOMMEN: – Her blir golvet fylt opp av mannskorsangere torsdag kveld, og du er velkommen til å delta, sier styret i Mannskoret KK. Fra venstre: Åge Framstad, Svein Hansen, Anders Morstad, Arve Reidem og Nils Martinsen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Mannskoret KK har mange sangere. Men de tar med glede imot flere når koret starter nytt sangerår torsdag kveld på Lidskjalv.

– Både helt nye mannskorsangere og sangere som har vært med tidligere, er hjertelig velkommen, sier korets styre, med korleder Anders Morstad i spissen.

Foruten de faste konsertene i Nicolaikirken 3. juledag og 17. mai, legges det opp til både høsttreff og vårtreff på Lidskjalv, med Jan Reidem som dirigent. Styret lover at nye sangere vil bli mottatt og ivaretatt på beste måte, slik det høver seg i et unikt, sosialt mannskormiljø.

– Vi har sangere som også er med i blandet kor, så kombiløsning er fullt mulig, understreker Anders Morstad, og minner om at korsang beviselig gir bedre helse.

Torsdag kveld klokka halv åtte er altså Mannskoret KK på plass igjen på Lidskjalv. Det er bare å møte opp, oppfordrer styret. Eneste krav er at du er mann.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken