Visekonsert i Mariakirken

Til Granavollen: Aino Aasland Tveit og Hege Bålsrød fra Horten viser og annet er to av visesangerne publikum vil møte på konserten i Mariakirken.

Til Granavollen: Aino Aasland Tveit og Hege Bålsrød fra Horten viser og annet er to av visesangerne publikum vil møte på konserten i Mariakirken. Foto:

Av
DEL

Lørdag inviteres Hadelands befolkning til en gratiskonsert i Mariakirken på Granavollen til en konsert som vi har kalt «De gode visene».

Her vil publikum møte et variert knippe med visesangere som spiller alene eller sammen med andre. De vil framføre egne eller andres sanger.

Det er mange viseklubber rundt om i Norge og de fleste er organisert i Norsk Viseforum, som har som oppgave å hjelpe våre medlemmer til å berøre, glede og skape mening gjennom viser .Østnorsk Viseforum er distriktsleddet for østlandet i Norsk viseforum.

Hver høst samles en del av visesangerene til et Høstreff. I år er det på Hadeland hotell. Her møtes noen for å gå på låtskriverseminar med Tor-Egil Vaule Anderen (Løvlands alle), andre for å spille på åpen scene og sist men ikke minst, krokspilling ut i de små timer.

Det er en helg som syder av mange og gode viser. Mange av disse visene vil visesangerne denne lørdags ettermiddagen dele med folk på Hadeland.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags