Metall og garasjerock på Glassheim 18. mai

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liv Sin og Kokowerk byr på rock av det harde slaget når de inntar Glassheim rock og kulturscene dagen etter nasjonaldagen.

DEL

InnsendtLiv Sin brøt gjennom i 2003 som frontfigur i metallbandet Sister Sin, som turnerte verden med Motörhead og Arch Enemy.

Nå står hun på egne bein, og har vist at hun er en stemme å regne med i metallverdenen. Liv Sin stiller også opp på signering og foto.

Supportband denne kvelden er Kokowerk, som er et hardtslående garasjerocke-band fra Jessheim i Ullensaker med særegen stil.

Bandet ansees som et friskt pust i garasjerock-sjangeren, og lager alltid liv uansett hvor de opptrer.

Allerede med singlen «Gasoline» i januar 2018, ble de listet på Rock And Roll Music blog’s «Best New Music 2018» (UK).

Lytterskaren brer om seg over hele verden, og i 2019 er Kokowerk blant annet booket på flere større konsertsteder her i Norge som blant annet Rock the boat og Lillehammer classic rock festival.

På settlista finner man i tillegg til bandets egne låter som står meget stødig alene, også heftige covers av kjente og kjære rockeklassikere i særegen Kokowerk-stil.

Bandet består av: Erik «Machine» Sedin (vokal), Vegard «Duracell» Kopperud (gitar/vokal), Kristian «Steady» Lund (gitar), Marius «Masen» Andersson (bass) og Terje «Teipen» Wie (trommer).

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags