Fra festkveld til besøk på Galleri Wurth

Kunstneren: Andreas Siqueland i aksjon på festmøtet.

Kunstneren: Andreas Siqueland i aksjon på festmøtet. Foto:

Av
DEL

Ditt HadelandDet var ikke en ledig stol å oppdrive da Gran kunstforening ønsket velkommen til sitt møte sist torsdag i Galleri Banken på Jaren.
Programmet for kvelden var i seg sjøl spennende, og festatmosfæren ble forsterket ytterligere da vi entret lokalet og fikk se stilig pyntede og pådekte bord , noe som gallerieieren Grete Halvarda hadde sørget for.

Kunstneren Andreas Siqueland som bor og arbeider på Grindvoll inspirerte oss ved å vise bilder og fortelle om sine kunstneriske prosjekter. Her var vi med ett både inne i kunstnerens tankeverden, hans hjemlige arena på Grindvoll og i et utvalg av utstillingene hans både i utlandet og her hjemme.

For mange hadelendinger knytter det seg en viss spenning til det gedigne Roten-kunstverket som er støpt oppe på åsen rett ved pilegrimsveien mellom Blokkhus og Høgkorset. Andreas ga oss innblikk i prosessen som førte til kunstverket og ideen bak det å sette opp en rot av denne størrelsen. Kunstverket Roten blir offisielt åpnet i juni neste år.

LES OGSÅ:

Gran kunstforening serverte så deilige snitter og drikke, og praten rundt bordene tydet på at folk var i god stemning.

Som et siste sprell fra Gran kunstforening i år er turen vår som arrangeres til Galleri Wurth på Gjelleråsen kommende torsdag 21. november. Kunstforeningen spanderer omvisning i galleriet. Og litt senere på kvelden etter omvisningen er vi tilstede da den kjente kunstneren Lars Ramberg holder foredrag om sine egne kunstneriske aktiviteter.

LES OGSÅ:

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags