Kunstneren Andreas Siqueland til Gran kunstforening

Roten av Andreas Siqueland.

Roten av Andreas Siqueland. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Kunstneren Andreas Siqueland, som bor og arbeider på Grindvoll, vil glede oss ved å gi glimt og tanker om egen kunst, i møtet som Gran kunstforening arrangerer i Galleri Banken på Jaren torsdag 14. november.

Han har sin utdannelse fra Genève, København og Oslo, og i tillegg til egen praksis samarbeider han med A. Kjellesvik i kunstnerduoen aiPotu.

Siqueland har det siste året fått en del omtale i forbindelse med den store «Roten», som han er i ferd med å fullføre, beliggende på vegen mellom Blokkhus og Høgkorset.

LES OGSÅ:

Andreas Siqueland er en mangefasettert kunstner, som vi gleder oss til å lære bedre å kjenne i møtet i galleri Banken på torsdag.

Gran kunstforening vil denne kvelden servere deilige snitter, som en markering av at årets aktiviteter er gjennomført på en hyggelig måte. Vi skal riktignok likevel ut på et galleribesøk til Galleri Wurth på Gjelleråsen torsdag 21. november, som det aller siste felles sprell i år.

På grunn av mat- og kaffeservering vil vi ha påmelding innen mandag, til Knut Bøe. Møtet med Andreas Siqueland og servering er åpent både for medlemmer og andre som setter pris på Kunstforeningens aktiviteter.

LES OGSÅ: Nå bygges skulpturen «Roten»

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.