Halloweenfest for de minste på Haugen gård

I kiosken: Anne Marte Aasby Solli med Thea Cornelia Høifeldt og døtrene (til høyre) Emilie Lindstad Hagen og Lotte.

I kiosken: Anne Marte Aasby Solli med Thea Cornelia Høifeldt og døtrene (til høyre) Emilie Lindstad Hagen og Lotte. Foto:

Av

Spøkelser, hekser og skjeletter inntok Haugen småbruk på Lunner søndag kveld. Det er duket for halloweenfest, men ikke for å skremme.

DEL

InnsendtLyktene blafrer i mørket, og på låven er det ikke bare høy som skjuler seg i det dunkle lyset. Men i dag er ingen som skal skremmes. Ideen kom etter en ubehagelig opplevelse da familie gikk fra dør til dør på halloween.

– Det å gå fra hus til hus er ikke alltid ålreit for de minste, sier Anne Marte Aasby Solli. – Så er det jo moro å stelle i stand koselig ting, fortsetter hun og smiler.

Anne Marte ville lage en feiring som de små får glede av, uten å bli skremt. I kiosken får man kjøpt skumle vafler og muffins. Det tilbys ansiktsmaling, dekorering av halloween-klementiner, pølsegrilling og kvelden avsluttes med loddtrekning og gresskarpiñata. Den snille og sjenerte heksa kommer også på besøk, med gryta full av godteri.

Anne Marte mener mannen har fått altfor lite skryt. Lotte (2), Anne Marte og Morten Kristiansen.

Anne Marte mener mannen har fått altfor lite skryt. Lotte (2), Anne Marte og Morten Kristiansen. Foto:

Dette er det første året familien arrangerer Halloween-feiring, og da Hadeland spør om det blir en tradisjon er ikke Anne Marte i tvil.

 – Ja! Vi har vært så heldige å bli sponset med masse pynt som vi kan bruke om igjen. Jeg må få takke Wenche Østmo og Gerd Sousa for god hjelp, sier hun.

Datteren Lotte (2) er også med på festen, utkledd som en kanin.

– Hun skulle være et gresskar, men da hun bare gråt hver gang hun så drakten endte det opp med en kanin, ler Anne Marte.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags