Kom og lag en historie med Tora og Håkon på Harestua

PÅ HARESTUA: Håkon Forfod Sønneland og Tora Marie Norberg kommer til Harestua lørdag og lager historie sammen med barna.

PÅ HARESTUA: Håkon Forfod Sønneland og Tora Marie Norberg kommer til Harestua lørdag og lager historie sammen med barna. Foto:

Av
DEL

InnsendtHvem vil du høre om? En mus oppå en elefant? En krokodille uten tenner? En jente som kan fly? En ape som vil bli konge? Eller noe helt annet?

På Harestua skole, i kantina, kommer Tora og Håkon for å fortelle og tegne en historie sammen med barna.

Barna får komme med forslag til hva historien skal handle om, og hva Tora skal tegne og slik vokser det fram en fortelling.

Bibliotekets venner i Lunner inviterer barn med foreldre, besteforeldre, tanter og onkler til en morsom stund lørdag 21. september. Vi serverer litt å bite i og drikke. Dessuten er det utlodning av bøker og andre saker til barn.

Håkon Forfod Sønneland har skrevet og fotografert til en rekke barnebøker som er utgitt på Gyldendal, Cappelen Damm og Samlaget. Han holder til på Glasslåven kunstsenter på Granavollen, og holder kurs om tekst, foto og kreativitet i regi av Hadeland kulturskole. Håkon liker å se på fotball og har en katt som heter Mira.

Tora Marie Norberg har tegnet flere barnebøker, både egne og andres. Hun har jobber for de fleste større forlagene, og også de små. I 2017 ga hun ut «Jeg elsker Norge», på det Figenschou forlag. For denne mottok hun gull i kategorien faktabok for barn på Årets vakreste bøker. Tora jobber i Svovel på Grünerløkka i Oslo. Der har hun kontor på bakrommet av en barnebokbutikk med samme navn. Når Tora har fri, da liker hun å tegne, da også!

Håkon og Tora har laget tegneserier sammen, og denne lørdagen skal de skape en helt ny historie sammen med barna.

Fortellerstunden passer for barn opp til 8 år.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags