Trenger flere medlemmer: Brandbu barne- og ungdomskantori, – også kalt Popkorn!

Brandbu barne- og ungdomskantori og Jevnaker barnekor med konserten "Året rundt med Prøysen."

Brandbu barne- og ungdomskantori og Jevnaker barnekor med konserten "Året rundt med Prøysen." Foto:

Av
DEL

Ditt HadelandDette er egentlig to kor: Brandbu barnekantori og Brandbu ungdomskantori. Korene har i høst hatt øvelser både hver for seg og sammen. Som regel har de sunget sammen på de mange forskjellige konsertene. De eldste (fra 5.trinn til og med videregående) har kommet rett fra skolen til Nes kirkestue. Der har vi spist sammen, før vi har hatt korøvelse. De yngste (1.-4.trinn) har hatt korøvelse litt senere på dagen.

Koret synger ved mange forskjellige anledninger. De deltar på gudstjenester, har egne konserter, deltar på andres konserter, synger på diverse lag og foreningers sammenkomster, på flere av institusjonene i bygda vår, de synger både inne og ute, og hver sommer deltar en del av kormedlemmene, sammen med ca. 100 andre korsangere, på korsommerskole i Kristiansand.

Noen av de eldste i koret er også med i et regionalt ungdomskor (SØK) som drives av Ung kirkesang. Dette har blitt et flott kor med 30–40 ungdommer fra hele Sørøst-Norge. I fjor ble dette koret invitert til å synge på en festival i Shanghai!

Høstens store prosjekt, var to konserter med sanger av Alf Prøysen. Dette var et samarbeid med Jevnaker barnekor og solisten Ann Kristin Aannerud.

Koret ble startet i 2004. Siden da har de sunget hver julaften i Nes kirke. I år fikk vi det dessverre ikke til.
Nå trenger Brandbu narne- og Ungdomskantori flere medlemmer! Vi er såpass få, at begge korene har øvelse samtidig. Vi samles hver onsdag i Nes kirkestue. Ta kontakt med dirigent for koret, Marit Wesenberg! Og – velkommen til Popkorn!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags