Har solgt over 100 billetter til årets julekonserter på to uker

Av
DEL

InnsendtEtter utsolgte konserter i fjor, så bestemte Kristoffer Grua Pedersen og Karin Fristad seg for å holde konsert i Grua kirke i år også. De la ut nyheten for ca. to uker siden på sosiale medier, og har på nåværende tidspunkt solgt godt over 100 billetter.

Som i fjor, skal de ha med Tor Ingar Jakobsen, Espen Aslaksen og Bjørnar Bjørnstad i bandet. I tillegg skal Hanna Lindland Ree være med å synge.

De skal gjøre sitt ypperste for å lage en stemningsfull julekonsert i Grua kirke 20. desember og 21. desember.

Konserten vil i år, som i fjor inneholde kjente og kjære julesanger, men de kommer også til å by på noen overraskelser litt utenom det vanlige. Velkommen!

Kristoffer er utdannet skuespiller og musikalartist, og har de siste årene gjort diverse musikaler, show og spel rundt i Norge. På Hadeland har han blant annet medvirket i «Våryr», «Cabaret» og flere av nyttårsmusikalene i Hadeland kultursal. I 2019 var han med i «The Phantom Of The Opera» på Folketeateret og hadde hovedrolle i Elden på Røros.

Karin er for de fleste på Hadeland kjent for sin tolkning av Piaf på norsk. Hun har også medvirket i en rekke av nyttårsmusikalene i Hadeland kultursal.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags