Gran kunstforening, noe for deg og folk flest

Nytt styremedlem Bjørn Haslerud har her foreviget det nye styret og de to i valgkomiteen. Fra venstre; Liv Vindorum, Hilde Kristiansen, Olav Hasle, Anne Siri Eriksen, Roar Tessem, Kari Berit Lysen Rustad, Kari Egge, Knut Bøe

Nytt styremedlem Bjørn Haslerud har her foreviget det nye styret og de to i valgkomiteen. Fra venstre; Liv Vindorum, Hilde Kristiansen, Olav Hasle, Anne Siri Eriksen, Roar Tessem, Kari Berit Lysen Rustad, Kari Egge, Knut Bøe Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtGran kunstforening gjennomførte sitt årsmøte mandag 11. februar i Galleri Brande. Ingen plass sto tom da kunstneren Silje Høidal underholdt årsmøtet med ord og bilder fra egen utvikling som kunstner, under overskriften «tre ting som har gjort meg til en bedre kunstner».

Silje har som mange vet kurs- og gallerivirksomhet rett over sporet til Bleiken stasjon. En fin tilvekst til bygda.

Årsmøtet valgte et nytt styre, se fotografiet av en sterk gjeng som ønsker å utvikle seg og kunst, og til kunstglede for medlemmer og andre i Gran og på Hadeland.

Det arbeides med et spennende program for aktiviteter i første halvår.

Det vi foreløpig kan røpe er at 21. mars kommer Erling Bonnevie Hjort og snakker om kunst i sitt eget liv og om kunst i «hans» Kunstnernes Hus/ Statens Høstutstilling som han inntil i fjor arbeidet som direktør ved, før han gjorde Hadelending av seg. Erling Bonnevie Hjort er medlem av Gran Kunstforening.

Medlemmene av Gran Kunstforening får jevnlige Nyhetsbrev om foreningens aktiviteter. 

Gran Kunstforening er åpen for alle som ser betydningen av å formidle noe om kunst mellom mennesker, enten de er utøvende kunstnere eller ikke.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags