Lars Martin Myhre på Lidskjalv

Av

Tirsdag 21. november gjester Lars Martin Myhre Lidskjalv, der han etter sigende byr på humor, skjemt og alvor gjennom sine viser.

DEL

De fleste har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. 

Sanger som «Déjà vu», «Trøstesang», «Hun lignet på en som var pen», «Oppbrudd igjen» og «Skip som møtes i natten» ha vært hyppig spilt på NRK P1.

Tirsdag 21. november blir han altså å høre på Lidskjalv.

Lars Martin omtales ofte som en melodiens mester. I år er det 43 år siden Lars Martin Myhre begynte med musikk på heltid og han har hatt en mangfoldig karriere: Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter.

Hans soloplater har fått strålende mottakelse av både publikum og anmeldere, noe som også gjelder hans seneste, «Hans Majestet» (2016).

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags