Gå til sidens hovedinnhold

Abba for åpen scene i Musikk-kjeller'n

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag 28. september kunne Musikk-kjeller'n endelig åpne dørene igjen, og sesongåpningen ble brukt til å invitere hadelandsungdommen inn til Åpen scene.

Innsendt

Siden oppstarten har disse arrangementene hatt en overvekt av harde rockeriff og heftige trommesoloer, men på fredag fikk kjeller’n også besøk av en jentegjeng som kom for å synge Abbas klassiker Dancing Queen.

De hadde med seg sin egen karaokeversjon av låta og poengterte de kun ville ha det gøy, og etter energien i lokalet å dømme, var det gøy for både de unge damene på scena og tilskuerne. Det ene førte til det andre, og plutselig hadde de fullt band bak seg og sang flere kjente slagere fra blant annet Abba, DDE og Postgirobygget.

Dette er helt i tråd med hensikten bak disse arrangementene; et bredt spekter av musikksjangere fra musikkelskende ungdom som vil ha det gøy på ei profesjonell scene, og det er nettopp disse kveldene vi i Musikk-kjeller’n ønsker flere av; der ungdommen kommer sammen om musikken, blir kjent med andre musikkinteresserte og slår seg løs på scena.

For anledningen var Andreas Magnussen, kjent for konsertgående hadelendinger som gitarist i Sons Of Taiga, leid inn som lydtekniker, og han bidro til at kvelden ble magisk. Magnussen blir for øvrig å se som lydtekniker på alle de kommende Åpen scene-arrangementene.

Formålet med Åpen scene er å skape et møtested for musikere som ønsker å treffe andre musikkelskere, og rebellene i Musikk-kjeller’n ønsker at flere bidrar til et mer allsidig musikkuttrykk på disse kveldene. Åpen scene i Musikk-kjeller’n er for alle som ønsker å musisere.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.