Steinhardt i Musikk-kjeller`n

Poppygutta

Poppygutta Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Musikk-kjeller`n er blitt kjent for å ha god bredde på sjangere i konsertene i det intime lokalet midt i Gran, men det er nok rock som ligger hjertet til rebellene nærmest.  

Fredag etter korslaget var det duket for skikkelig hard og mørk musikk. Det vil si, Poppygutta, det lokale Hadelandsbandet var først ut, og selv om de har spilt i over 8 år, så var det nok ikke alle som hadde hørt disse før. 

Med egne tekster og låter, overrasket de til de grader så positivt at bookingsjef Morten Wien sørget for å ta en bookingprat med de allerede før de reiste hjem.  En blanding av BareEgilband, Jokke og reinspikka rock, og samspilte så låt dette så tøft at flere publikumere kom å spurte om Musikk-Kjeller`n kunne booke de på nytt. 

Ny vokalist

Med Paul Dæhlen som ny vokalist og lekne morsomme tekster med skarpe formanende undertoner, klarte de å få nesten alle de 120 -130 gjestene helt frem til scenen fra første låt. Vi er Poppygutta, introlåta klarte å få med seg folket og gjennom en times tid med utskjelling, politiske undertoner og rett å slett opprørsk rock, var hele lokalet med å sang på kanskje den tøffeste låta de har. " Hei, du er en jævla tulling" handler om konemishandler, dyremishandlere og tullinger generelt, og du trenger ikke å ha hørt den før for å bli med på refrenget. Festlig fengende rett å slett. 

Rammsund

Når vokalisten har "ballaravstaal" som epostadresse har du satt standarden for hvor tøff musikk du må spille.  Selv om Musikk-kjeller`n har restriksjoner på bruk av pyro, så ble Rammsund det tøffeste bandet som har spilt der så langt.  

Med låter som Benzin, Muttarn og Du har var det ingen, absolutt ingen, som klarte å stå helt rolig.  Med ekstra innleid utstyr var det skikkelig trøkk, og gjestene sto å headbanget i takt under hele konserten.  

Mye på blokka fremover

Nok en veldig bra konsert i kjeller`n under Potetfestivalen, og rebellene lover flere store konserter utover høsten.  Neste ut nå er Allsang med LO fredag 23 september, og Afterrun med Trubadur Stavheim lørdag 24 september. I oktober får de besøk av Vestlandsfanden. 


Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags