5. juledag var det nok en gang rigget for en kveld med rock og hyggelig samvær, og de rundt 150 feststemte frammøtte brukte ikke lang tid før de var på dansegulvet.

Ambient Road er et spennende prosjekt, bestående av Fred Olsen på vokal, Ken Normann på trommer, Wegar Molund på bassgitar, Matias Aaveren på gitar, Arne Martiniussen på Keyboard og Eivind Staxrud på gitar. Sistnevnte spiller også i det kjente bandet Raga Rockers.

At dette er musikere som var det lite tvil om, det ble 45 minutter med coverlåter fra bla AC/DC ispedd egne låter med raskt og rolig tempo. Og noen låter med en tøff bakgrunn som vokalist Fred fortalte litt om. En så solid «oppvarmingsband» har Hadeland sjeldent sett. Og til ha verdenspremiere på bandet sitt, dette var første konserten denne sammensetningen gjorde live, så var dette i verdensklasse.

Mange fans

Og godt varmet opp ble publikum. Når Sons of Taiga entret scenen etter et kjapt sceneskift var det allerede god stemning, og det tok helt av, når bandet med en stor lokal fanskare, startet med den klassiske introen Green Onion. Og med det gikk det slag i slag med kjente egne låter, coverlåter, men også nyskrevne låter som kommer på den nye plata til våren/sommeren/høsten. Det gleder fansen seg mye til.

Spennende 2018

Med 150 gjester som danset og hygget seg var Julerocken 2017 nok en suksess, og et av banda er allerede booket for 5. dag jul og Julerock 2018, et år som Rebels Music har booket mange store navn til, som Morten Abel, Smokie, DumDum Boys, og vi lover enda flere spennende bookinger.

Bildeserie

Stor stemning under årets julerock