Du inviteres til å tegne, fotografere eller brodere St. Petri-kirka

JUBILERER: St. Petri-kirka.

JUBILERER: St. Petri-kirka. Foto:

Av
DEL

InnsendtVår stolte og ærverdige St. Petri-kirke fyller 800 år neste år, og skal behørig feires i ei jubileumsuke fra 23. til 28. juni 2020, da med sang og musikk, spennende mat, foredrag og historier om kirka og tiden fra 1220 og til i dag.

I tillegg vil det bli arrangert en utstilling av hva lokale skapende mennesker, unge som gamle, du og meg, kan lage av kunst og utsmykning i forskjellige uttrykksformer, alt som dreier seg om St. Petri-kirka.

Vi vet jo at St. Petri-kirka til alle tider og fortsatt inspirerer folk til å male den, tegne eller fotografere, og mange hadelendinger har allerede sitt eget eller andres St. Petri-kunstverk hengende hjemme på veggen eller liggende i en skuff.

Nå inviteres altså innbyggerne over hele Hadeland til å sette farge på jubileet ved å delta i en utstilling.

Gran kunstforening vil koordinere og ta imot «påmeldinger»/meldinger (95961240) fra dere som kan tenke dere å lage noe som har med St. Petri å gjøre, enten det gjelder et bilde eller to av hele kirka, eller om du lager noe ut fra en detalj ved kirka ute eller inne som har inspirert deg til å si ja til denne utfordringen, – hoppe i det for å glede både deg sjøl og mange andre.

Så, oppfordringen er da å ikke la denne sjansen gå fra deg. Og som nevnt; alle mulige uttrykksformer er aktuelle!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags