Førstehjelp fra kjøkkenskapet

Miriam Wicklund kommer til Roa mandag.

Miriam Wicklund kommer til Roa mandag.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Miriam Wicklund fra NRK radio og aktuell med ny bok kommer til Roa mandag kveld, den 8. mai, for å demonstrere førstehjelp og smertelindring direkte fra kjøkkenbenken.

Vi har opplevd det alle sammen; ikke å ha utstyret i orden når noe uventet skjer. Men fortvil ikke, du kan bruke ting fra kjøkkenet enten du er hjemme, på hytta eller på besøk hos andre.

Miriam Wicklund har samlet inn kjerringråd fra hele landet i over 30 år gjennom det populære radioprogrammet «Kjerringråd». Nå er hun aktuell med sin ellevte bok, hvor hun deler sine personlige erfaringer med de aller beste kjerringrådene. Boken dekker et utall muligheter for hjelp til selvhjelp. Bøkene hennes har solgt i store opplag gjennom mange år, og de er også utgitt i Danmark og Sverige.

Mandag kan du møte henne personlig i Roalinna 24. Der skal hun holde kurs i kjerringråd som stopper kramper i ledd, hodepine, gikt og diaré. Hun vil også demonstrere hvordan du kan lindre forkjølelse, behandle sår, eksem og andre hudplager, samt dempe øresus, anspenthet og søvnvansker. Du kan også spørre henne om det du lurer på. Med 30 års erfaring er hun å beregne som et levende leksikon. Rådene hennes er lettfattelige, enkle og stort sett også virkningsfulle. Deltakerne på kurset får anledning til å prøve seg på å lage ulike omslag og blandinger som skal drikkes.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.